Certificaten

Voor donaties vanaf 18 euro kunt een certificaat bij ons opvragen. Dit kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor speciale gebeurtenissen zoals een jubileum of verjaardag. U kunt de naam, gelegenheid en boodschap aan ons doorgeven via info@mda-nederland.nl en/of 0603633 9308.

Binnen twee weken ontvangt u uw speciale certificaat. Het is ook mogelijk om een leeg certificaat in te vullen dat u vervolgens zelf invult en van een handgeschreven boodschap voorziet.

Bijzondere donaties

Donaties vanwege een bijzondere gelegenheid zijn ook mogelijk. Zo besloot de familie de Jonge om ter nagedachtenis aan hun overleden man en vader Joachim Max de Jonge een ambulance te doneren aan MDA Israël. Indien u hier interesse in heeft, kunt u contact opnemen met Nannette Blitz via nannette@mda-nederland.nl.  

In loving memory of JM de Jonge

Ook organisaties of stichtingen die een substantiële donatie doen, kunnen een bijzondere vermelding krijgen op een voertuig of in een van de ambulancestations. Indien u hier interesse in heeft, kunt u contact opnemen met de voorzitter van MDA Nederland, Marjan Sprecher, via info@mda-nederland.nl