Donateur worden?

Als u een vaste donateur wordt, kan MDA Nederland investeren in hulp van een blijvend karakter, vooral daar waar hulp het hardst nodig is.

Wij houden al onze donateurs regelmatig op de hoogte via de MDA rondzendbrief en ons jaaroverzicht. Bij elke rondzendbrief ontvangt u een acceptgiro. U bepaalt zelf of u van de acceptgiro gebruik wilt maken en zo ja, welk bedrag u wilt doneren. U kunt hiervoor ook gebruiken van een automatische incasso. Deze vindt u hier. U kunt zich voor de rondzendbrief aanmelden door een mail met uw naam en adres te sturen aan info@mda-nederland.nl of te bellen naar 06 36339308.

Bijzondere schenkingsvormen

Wilt u meer weten over periodiek schenken, overweegt u MDA in uw testament op te nemen, of wilt u een bijzondere gift doen? Kijk dan op de pagina’s ‘Periodiek schenken en Testament’ en ‘Certificaten en Bijzondere donaties’

Ambulancestation Hatzor

Eenmalige donatie

Help mee om de hulp van Magen David Adom in Israël uit te breiden. Gezien de toenemende dreiging in de regio, aanslagen en de bevolkingsgroei is extra financiële steun hard nodig. Geef via één van de onderstaande bankrekeningen:

NL09 INGB 0003 6494 83
NL42 RABO 0336 2540 67

of

Doe direct een eenmalige donatie middels onderstaande iDEAL betaling!

Donatie

  • Nadat u op de knop 'Doneer nu' heeft geklikt wordt de pagina opgeroepen waarbinnen u uw bank kunt selecteren.

Wilt u een reactie? Mail dan uw naam en adres naar info@mda-nederland.nl.

Als u vanuit het buitenland wil doneren, kunt u als swift code SWIFT/BIC: INGBNL2A noemen.

Bank account: NL09INGB0003649483 from MDA Nederland.