Eenmalige donatie

Steun MDA en Israël in deze vreselijk moeilijke tijd. Uw hulp is nodig, nu meer dan ooit. Er zijn ontzettend veel extra medische materialen nodig. Iedere bijdrage, klein of groot, is welkom.

Geef via NL09 INGB 0003 6494 83 of doe direct een eenmalige donatie middels onderstaande iDEAL betaling!

Donatie

  • Nadat u op de knop 'Doneer nu' heeft geklikt wordt de pagina opgeroepen waarbinnen u uw bank kunt selecteren.

Wees gerust, uw privacy is 100% gegarandeerd. Wij gebruiken bovenstaande gevraagde informatie alleen om uw donatie te verwerken.

Wilt u weten hoe wij verder omgaan met uw gegevens, bekijk dan ons privacy beleid

Wilt u een reactie? Mail dan uw naam en adres naar info@mda-nederland.nl.

Als u vanuit het buitenland wil doneren, kunt u als swift code SWIFT/BIC: INGBNL2A noemen.

Bank account: NL09INGB0003649483 from MDA Nederland.

Donateur worden?

Als u een vaste donateur wordt, kan MDA Nederland investeren in hulp van een blijvend karakter, vooral daar waar hulp het hardst nodig is.

Wij houden al onze donateurs regelmatig op de hoogte via de MDA rondzendbrief en ons jaaroverzicht. Bij elke rondzendbrief ontvangt u een acceptgiro. U bepaalt zelf of u van de acceptgiro gebruik wilt maken en zo ja, welk bedrag u wilt doneren. U kunt hiervoor ook gebruiken van een automatische incasso. Deze vindt u hier. U kunt zich voor de rondzendbrief aanmelden door een mail met uw naam en adres te sturen aan info@mda-nederland.nl of te bellen naar 06 36339308.

Bijzondere schenkingsvormen

Wilt u meer weten over periodiek schenken, overweegt u MDA in uw testament op te nemen, of wilt u een bijzondere gift doen? Kijk dan op de pagina’s ‘Periodiek schenken en Testament’ en ‘Certificaten en Bijzondere donaties’

Ambulancestation Hatzor